Blog pentru viata! Viata plina de idei!

Stiinta de a ramane tu însuti în împrejurari care te depasesc se învata!

Cerul si al sau albastru infinit..verdele campului inverzit..galbenul soarelui cu dinti rasarind de departe..copaci inmuguriti..avem fiecare in noi dorul de miros de primavara..dorul razei de soare imbietoare peste crestet..sa ne simtim incalziti de o dimineata calda..cu aceste geruri care ne-au intrat pana in oase..incepem sa avem dorinte..ne dorim sa mirosim a soare..
Unde sunt zilele de primavara cand vom putea colinda padurile..? Sa ascultam pasarile la geam..vestindu-ne ca au venit iarasi si sunt gata sa ne incante cu al lor glas..eu nu stiu sentimentul acela care il aveti cei care sunteti departe de casa..poate am avut noroc..sau poate nu am luat viata in piept cum a trebuit..o fi bine..o fi rau..poate nu voi afla niciodata..dar voi dragilor..voi care sunteti departe de casa..va usuca dorul de cei dragi..mai ales in aceste momente cand totul renaste..cu siguranta va este dor sa vedeti florile in campie..si valea copilariei..locuri natale si locurile unde ati crescut..sa mergeti pe potecuta..pe unde alergati candva desculta..sa va vizitati bunicii..sa va strangeti in brate perna pe care dormeati cand erati mici..sa vedeti cum trec anii peste voi..si peste tot ceea ce stiti de cand va stiti..voi..care aveti sentimentul asta..nu-l uitati si nu-l tradati..primavara este cel mai frumos anotimp..primavara este momentul cand ne punem ordine in ganduri..cand ne aducem aminte cel mai mult de cei din jur..

Vine primavara..mai este putin..vom rabda impreuna..zapada trece..norii dispar..gerul naprasnic..piere c-un ram..copaci minunati..totul rasare..uite o pasare..acolo in zare..

Dorul de primavara..este precum dorul de cei dragi..cu cat ii vezi mai repede..cu atat iti simti sufletul mai cald..

Si primavara zambeste..

2 comentarii:

Abia astept sa vina primavara ...ce sa mai zic de VARA:D!?
Man hai scrie si o poezie te rog:D ca ai zis frumos tare mai sus...dar ar fi bine sa fie si o rima:D

Citind aceste randuri, mie chiar mi-ai facut "pofta" de primavara...de anotimpul in care totul parca reinvie....verdele crud al ierbii si albul pur al florilor copacilor...Abia astept sa vina primavara! :*

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de spus? Nu ezita

Despre mine

Fotografia mea
Asa cum imi place sa spun mereu..
un simplu om, un om dornic de viata si de plimbari, un om caruia ii place sa cunoasca alti oameni, un om ..printre oameni.

Bine ați venit! Welcome! Bienvenue!