Blog pentru viata! Viata plina de idei!

Stiinta de a ramane tu însuti în împrejurari care te depasesc se învata!

Ultimele momente din viata mea au fost destul de tulburate..cateva clipe de fericire pe ici pe colo..si nu vorbesc dintr-un punct de vedere..acolo a fost perfect..vorbesc pentru celelalte puncte de vedere..

Simt ca uneori nu ma regasesc in propriul trup..simt ca viata mea e pe langa..simt ca tot ce am facut se poate narui ca un castel de nisip in mijlocul unui ocean..ma simt fraged si vinovat..ma simt singur si uitat..oare mai sunt eu acel om plin de viata si vioi..? oare mai am viata in vene cum imi zicea cineva..? ma mai pot regasi la intensitatea la care am trait candva?...imbatraneste sufletul in mine..si eu nu am incotro..am un suflet incarcat..m-am departat de tot ce conta pentru mine candva..m-am departat de viata mea normala..acum nu mai sunt un simplu om..ci un om cu trairi grele..un om a carei viata ma apasa de parca nu ar fi a mea..vreau sa traiesc cum eram..vreau sa fiu EU..sa rad de rau..sa-mi bat joc de moarte si de tristete..sa iau peste picior tot ce nu-mi convine..sa imbarbatez pe altii care au nevoie de mine..nici pe mine nu ma mai pot imbarbata..sunt pe un Pamant care nu-mi apartine..probabil am ajuns aici din greseala..alta e planeta mea..alta e viata mea..altul sunt eu...m-am culcat fericit si m-am trezit altul..noaptea m-a transformat..

Il simt pe Dumnezeu ca imi sopteste la ureche..unde ai plecat? De ce ai uitat de Mine..? Am fost langa tine si nu ai avut nevoie..Vino inapoi...iti pot arata fericirea..inca un pas si ai iesit cu totul din viata...Eu iti pot arata tot ce ai pierdut..crede ca altadata si iti voi darui sufletul de care ai nevoie..iti voi darui sufletul tau..

Iarta-ma Doamne pentru neputinta mea..si pentru departarea mea..iarta-ma ca sunt alt eu...vin..si nu mai plec..Amin..

2 comentarii:

In serile cand auzim cuiele batand in lemnul tare...cand auzim rugaciunea din Ghetsimani...cand sunetul celor 30 de arginti ne rasuna in tample...e momentul cel mai bun sa ne apropiem de Dumnezeu...si astfel aflam regasirea despre care ne au vorbit cuvintele tale...pentru ca apoi sa traim impreuna Bucuria Invierii...Fie ca fericirea din Noaptea cand nimeni nu doarme sa ne gaseasca impreuna, cu iubire in suflet, impacati cu noi insine si luminati de cete de ingeri...Sarbatori fericite scumpul meu!

Ma regasesc in tot ce spui, cu mici diferente, cum nimic nu e similar la modul absolut, nici gemenii nu sunt la fel, oricat de identici par... Nu stiu daca asa era si inainte viata, ca acum, nu stiu ce face ca timpul acesta sa fie din ce in ce mai mult dusman, caci prieten a incetat a mai fi... Timpul trece, imi dau seama de efemeritatea mea, efemeritatea existentei mele, si imi dau seama ca independent de vointa mea, de ceea ce fac, cele mai frumoase lucruri sunt acele care nu se vad, acele care sunt inefabile, sau care de multe ori e mai bine sa nu incerci sa le exprimi sau sa le descrii, caci orice incercare ar fi nenumarat inferioara acelui lucru...
Frumusetea, fericirea, bucuria sunt relative... Insa un singur lucru este din ce in ce mai sigur, acestea nu se pot atinge prin singuratate. Traim intr-un secol, putin spus al vitezei; uneori ma intreb daca tehnologia nu a facut mai rau decat bine. Tehnologia a facut atat rau cat si bine... Pe masura in care puterea de a ne asterne gandurile si a beneficia de divertisment , a crescut, pe atat a scazut capacitatea unora de a-si mai dezvolta talentele, limbajul si puterea de a-si gasi cuvintele in exprimare, multi au regasit modalitati alternative pentur a se exprima, modalitati primitive si viiolente adesea... Desi pe de o parte evaluam, pe alta involuam... Echilibrul, echilibrul... nu este media. Echilibrul e echilibru si atat, si de asemenea greu de atins... Suntem in cautarea echilibrului, care de regula este echivalentul linistii si fericirii .... si este probabil de neatins... Cel mai urat este atunci cand nu te mai poti identifica, cand nu te mai regasesti, te agati de aspecte ale vietii...si fiecare iti fura cate ceva din tine.... ajungi la un moment dat sa nu mai stii cine esti, nu te mai regasesti, si apoi pleci in alta misiune: aceea de a fi tu insati/insuti, de a te regasi...

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de spus? Nu ezita

Despre mine

Fotografia mea
Asa cum imi place sa spun mereu..
un simplu om, un om dornic de viata si de plimbari, un om caruia ii place sa cunoasca alti oameni, un om ..printre oameni.

Bine ați venit! Welcome! Bienvenue!